inte alls länge kvar

Mindre än 48h kvar te's invägning har varit och tävlingen börjar....

Motivationen är dock inte helt och hållet fullt på topp än men den kommer nog så småningom, det känns iaf så nu, sen är det bara till at hoppas på att träningen, när jag kommer tebaks te sthlm igen funderar så bra som den bör göra.

På lördag vet jag iaf att hur det än kommer att bli så blir det tufft motstånd, och det är det jag vill ha, för då mitt i alltihopa kan det komma en nytändning och satans så strak jag isf kommer bli, iaf inombords.

Om inte annat så kommer det fullt och hållet at bli skojjsigt att träffa alla, det är ju ändå så att halva nöjet med en tävling är att träffa alla som man inte sett på ett tag.

Det kan nog bli så att jag i dag eller i morrgon tar mig ut på en liten härlig promenad...Vi får se.
Nu blir det snart mat, kyckling och ris... nam nam se gött de blir...

6 dar kvar te´s tävling....

Motivationen finns inte helt där, men jag tror som det känns nu att det kan komma tt tändas en låga då.

Jag kollade just mailen och såg att jag fått ett mail utav den tjejen som jag bröt mot i finalen på VM, jag har sökt henne lite granna och nu genom en lettisk armbrytare fått tag på en litauisk armbryterska som känner Toma(hon jag mötte). Jag blev så glad när jga läste mailet och jag tycker att halva nöjet med tävlingar är att få träffa alla jag känner, och vill även att det ska kunna bli så även när jag tävlar utanför sveriges gränser.
 
Detta kan vara en motivations bit för min del tror jag. För håller vi kontakten och sen märker att vi är på samma tävling så vet jag en som kommer vilja ha revansch och något som är peppande för mig är när jag vet att jag är jagad, för då måste jag ladda upp ännu mer ;)

Nu sitter jag hemma hos mormor och bara kopplar av, har hälsat på moster en stund. Det var skojsigt, har inte träffat henne på ett år.

Dessutom ska jag börja träna ihop med Novie nu snart när jag kommer hem igen. Och jag kommer att öka springturerna  med, kommer springa med både Pia och Novie, Det blir himla bra. Ligger nu på 71,5 kg ungefär och Jag hoppas att det inte blir så mycket tyngre än så. -70 för SM börjar nu kännas möjligt och dit SKA jag.

Nu blir det nog några promenader i veckan, det hoppas jag iaf, gick ca 5-6  km igår jag och pappa det var himla skönt att få röra på sig.

Nu blir det inte så mycket mer skrivet idag, mer rapporteras i veckan, hur läget är och sedan hur det har gått på tävlingen på lördag.

29 Mars närmar sig...

Med stormande steg, eller vad det nu heter...

Jag sitter nu här och har näst intill enbart en sak i huvvet... Smash Arm Smash Arm Smash Arm Smash Arm Smash Arm Smash Arm Smash Arm!!!!!

Haha, jag vet, annat finns där med det är så klart sant, men jag känner att mitt högsta fokus för tillfället ligger där och jag önskar tom att jag kunnat ha mer fokus på det än vad jag nu har.

Ska bli så skönt att studenten nu närmar sig med väldans fart. Då kan jag lägga upp fokuset på träningen på ett helt annat sätt, det ska bli så skönt när jag kan göra det. Då kanske det börjar gå bättre och ny väg efter nytändning kommer att sökas då. En annan väg att ta för att nå toppen, och där med nå toppen på ett nytt sätt än innan. Nu är det tuffare för mig, nu är det dags att sadla om. Nästan helt och hållet från ruta ett, detta för att en dag bli så bra som bara är möjligt.

Jag vill figthas i toppen internationellt, jag vill kunna visa att jag håller, visa för mig själv om inte annat. Jag vill ju kunna visa att jag har tagit ett VM-Guld och jag vill visa VARFÖR. Dit ska jag fortsätta kämpa tills det är bevisat!

motgångar och medgångar

Det är ju tur att det finns både och... och att jag vart med om båda, annars hade jag aldrig varit där jag är idag.


Igår var jag på träningen och bröt litegrann, kändes inte bra, var så ur form och så slut. Slut på ett sätt som jag inte har varit sedan VM. Det är inte så trevligt när det är tävling på G och man då även vill att formen ska vara hyffsat sånär iaf.

Jag är duktig på att peppa andra och säger då att det är nyttigt med vila ibland och man ska inte pressa kroppen hårdare än man orkar för dagen. Varför lyssnar jag inte på alla mina egna tips själv?

Jag trro att det är tid för mig nu innan Smash Arm och vila tills det att tävlingen väl ska gå av stapeln. Jag Kommer fightas om medalj där, men samtidigt så ser jag den tävlingen som en koll till SM bara för att checka formen.

Jaja, jag gar väl inte så mycket val nu innan SM, jag tror att fram tills dess så blir det mycket vila, för att väl där kunna vara grym som attans. Vi får väl hoppas iaf. Det blir ju tuffare i senior för mig i år än vad jag ar haft tidigare år. Nu är det på blodigt allvar.

På onsdag kväll blir det iaf en liten sprinter tur i skogen med Pia, det ser jag fram emot, vi har inte sprungit på länge hon och jag. Nu jävlar måste vi komma igång ordentligt till SM. Styrketräning står också högt på listan. Och nu känns det som att det kommer att bli av. 

I år kan vi bli riktigt många från Team Stockholm på SM tror jag, iaf känns det så nu, i olika åldrar, och olika former av veteraner och nybörjare. Vi får se hur det blir, jag tror att vi har stor medlajchans i år. Och då hoppas jag inte för högt utan realistiskt. Vi ska kämpa på och visa våra talanger.

Nu startar lektionen min.

12 veckor kvar i skolan....

Men dock bara 3 kvar till Smash Arm.
29 mars
är de som är intresserade av att komma till Biografen i Skänninge för att se något riktigt spännande grymt välkomna.

Som sagt 29 Mars är det dags för mig att tävla igen och jag känner mig förvånansvärt nog taggad och laddad tills då. I år kommer det nog att bli grymt tufft, tror ärligt talat att det är nog tuffaste året i år på den tävlingen.

En annan sak som är roligt är också att i år blir det nog runt 10 tävlande från stockholm. Kanske även t.o.m. flera. Blir riktigt roligt tycker jag. Jag säger redan nu, ojojojojoj, hur ska min hals klara av det? Hehe, jag kommer nog vara rät hes efter en hel dags skrikande och hejjande, hehe.

Tur det finns halstabletter

Jahaja, Hårdträning nu som gäller, både te Smash Arm och SM. Men framför allt te SM.

Snart blir det till att dra te skolan.... Skönt med sovmorgon ibland.

sista sunderbydagen....

Idag bär det då av ner te sthlm igen. Eller ja ikväll 21.25 går tåget ner te sthlm igen.

Nu sitter jag här, kvart över nio och Karin har inte ens vaknat, inte vad jag vet iaf. Jag har dock hunnit göra mig helt i ordning och sedan är det frukost sopm gäller, då när hon har stigit upp.

Idag vet jag inte vad som kommer hända, det blir packning för min del så mycket vet jag, och sen blir de te å åka igen som sagt ikväll.

Imorogn när jag väl är framme blir det te å ta en liten tur ner på träningen och säga hej te alla. Var ju ändå ett tag sen som jag träffa dem senast. Någon träning för egen del blir det inte men som sagt att vara lite social är inget fel. Kanske finns någon annan på plats som inte ska träna.  

Om tre veckor (29 mars) idag är det tävling i Skänninge, Smash Arm, har varit på den tävlingen alla dess år som den funnits och ska dit i år igen. Ska bli himla kul och se vilka som är där i år och kämpar om medaljerna. Jag vet iaf att jag är en utav dem. Men eftersom jag blivit gammal i år, (senior), så har jag inte så många klasser att välja bland. +65 kg senior är den klass som är aktuell för mig.

Solen skiner idag och det är väl någon/några minusgrader utomhus, och snön lyser vit. Det känns som en riktigt underbar dag att befinna sig utomhus, tyvärr blir det nog inte så mycket av den lyxen för mig idag.

Jahaja, vad sker nu en stund? Ska fortsätta se på fyran där det är en intervju med Jenny Kallur.

partyfrizza, armbrytning och dagen efter anja pärsson....

...Det är;
1. Hur håret mitt ser ut,
2. Vad jag kommer träna ikväll
3. Hur jag åkte slalom igår

Igår kväll bar det iväg te slalombacken, himlars se kul de va å åka, har inte åkt på ett år. Jag kände efter en stund att det krävs att man åker några ggr varje vinter för att bli bättre, inte att bara åka en gång varje år. Hehe

Jahaja, nu sitter jag och lyssnar Helene Sjöholm och käkar äpple sopm, jag skurit upp med morakniv haha, bästa fruktkniv som finns... hehe

Jag har som jag partyfrizyr nu, Karin gjorde i ordning en frizyr i mitt hår som te en början såg riktigt gälet ut, men som te efter en stund såg helt okej ut.

Ikväll blir det mera Armbrytning, riktigt skojsigt. Efter denna vecka bär det ju av ner te sthlm igen och sen blir det träning med hemma klubben igen. Nu satans blir det hådträning till SM och så blir det en koll på Smash Arm den 29/3 hur  formen faktiskt är. Jag hoppas på att tävlingssuget kommit tebaka då. Om inte annat så blir det himlars skoj att faktikst bara träffa alla ch se hur dem kör så att det går att analysera det te SM,

Om lite mindre än 2 månader så kommer Nora&Erika hem igen från Alaska, där dem jobbat i ett halvår, med slädhundar. Det ska bli skoj att träffa dem igen.

Undrar vad vi ska äta te middag idag..?

ännu mera armbrytning

Igår blev det te att bryta med luleå tjejerna. Himla kul det var att få träffa dem igen.
På torsdag blir det mera träning och då får vi se vad armarna klarar.
Blir ju instruering på kolan idag, (där karin går) så nu står det ett bord i hallen och vardagsrummet, och sedan kuddarna uppe på Karins rum, det är verkligen delat det bordet.

Ikväll bär det av te backen för en slalomtur, ska bli skoj, är ungefär ett år sedan som jag första gången åkte slalom och i och för sig senast med. Det ska bli roligt.
På lördag bär det av ner te sthlm igen, inte lika roligt.  

Får se, när jag träffar Novie nu, när hon flyttat ner te sthlm.


Jadu, vad mer bör skrivas? Jag kommer inte på så mycket. Få väl se när det blir något skoj att rapportera nå nytt nästa gång.

längtar hem...

Och då inte te sthlm, utan te storuman...

Har nu varit i Storuman, sen i onsdags och jag längtar redan tebaka, det är mitt ställe där jag trivs.
Har under denna vecka hunnit;

* Tränat med Wild Rivers Arms, (Sorsele)
* Tränat med elevrna på Armbrytargymnasiet i Storuman 2 gånger (styrketräning & ryssträning+brottabasket)
* Tränat Armbrytning med Storuman klubben
* Haft ett kort möte med LuspenGymnasiets Rektor
* Hjälpt till vid en leverans att vara med och packa upp 100 armbrytarbord
* Fått in 57 av dessa Armbrytarbord in i en liten källare i Ensamheten...
* Sett Skidskytten där Ferry slutade 5a- bra gjort
* Fått en massa nya ideer om Armbrytningen.
* Laddat upp mina batterier så att jag orkar med sthlm ett tag till iaf
* Bakat en kladdkaka.
* 2 gånger lyckats skära mig i fingret(en gång vid matlagning och en gång vid avskärning av tejp till paketering utav armbrytarbord)

Jag tycker att Leif gör ett strålande jobb som tränare för spec. idr. - Armbrytning, han vet vad han gör och gör det sedan med inlevelse.
Jag tycker dock det är synd att han har den rollen själv, som tex, på Ryzzträningen så är dem ju utspridda i hela idrottshallen och då borde dem kunna fler ögon som ser dessa olika kapaciteter och nivåer dem har.

Det är inte lätt att från ena stunden kunna peppa den som inte känner sig motiverad för dagen för att ena stunden kunna peppa den som det går lättast för och bara känner att det går att öka antingen vikter på övningarna eller tiden på varje övning. 
Det borde finnas fler som han som kan finnas där och ha ögonen på andra. Det går inte att se alla samtidigt åt alla håll. Tyvärr....

Jag tycker hur som helst att han gör ett strålande jobb och som sagt nu te hösten när den regionala linjen startar upp så borde där finnas någon som hjälper Leif i jobbet i att peppa de alla.
Jag blev dock ännu denna gång impad av hans sätt att vara hård mot dem, men ändå visa att han är det för att peppa dem och inget annat, (förra gången var JuniorArmCamp-07). Han visar vad det är han tycker är kul och att han vill lära ut det till andra.

Nu sitter jag här tebaks i Sunderbyn hos Karin och har tandvärk (en visdomstand som jävlas), har träningsvärk i så gott som hela kroppen, vägde mig 29/2-08 med en morgon vikt på 70,8kg.(vilket är jättebra för min del tills SM). 
batterierna är laddade och nu ska det banne mig bära av te medaljplatser på SM i Maj. Känner att hårdträning bör stå högst upp på listan nu. Jag är taggad som bara den nu att faktiskt kunna lyckas bra i år igen på SM.

Gammelsara

Träning tränarsyn och utveckling

RSS 2.0