3e plats dömning och möhippa...

Igår var det tävling som sagt...

Med darrande händer lyckades jag döma 3 klasser hyfsat bra. Jag är väl ingen superduktig domare direkt men jag låter ju bli pga scenskräcken. Men min klubbkamrat Conny hjälpt mig igår och såg till att jag skule och dessutom kunde fokusera bort den extrema nervositeten jag hade.

Sen var dte även en möhippa och den tjejen, var riktigt stark, första gången hon stod vid ett brytarbord men jag fick ta i rent styrke mässigt mot hon fast hon saknade teknik och startsnabbhet, emn det hela slutade 2-1 till mig. Hon var riktigt duktig och jag hoppas att jag får återse henne vid bordet en vacker dag.

Men jag är riktigt nöjd med helgens resultat, 3e plats i högern och 4e plats i vänstern. Vänstern har fårr slita rejält å så, så jag kan inte vara missnöjd... Eller ska inte vara det iaf.

Får se då nästa tävling är. Det dröjjer nog ett tag tills dess men får se... Nu blir det fokus på jobb och träning å sen kommer tävlandet igång sakta men säkert igen...

Jag är på gång...

Men jag kan väl int direkt säga att jag är laddad inför morgondagens tävling. Vart hemmagjord pastasås med spaghetti. Gott vart det iaf och jag måst säga att jag vart mätt tröts allt.

I morrn blir de som vanligt gröt till frukost. Utan gröt en tävlingsmorgon står inte min energi en hel dag. Hoppas som sagt på att det blir en fin dag i morrn så man får lite mer färg på axlarna. Plus att de är ju mycket skönare att tävla utomhus om vädret är på ens sida å int regnar eller så.

Kommer uppdatera efter helgen.

Ny tävling nya tag...

På lördag ska jag tävla igen. Denna gången upp i Sorsele. Har inte tränat nåt alls sen förra tävlingen mer än smått kommit igång å göra några få situps.  

Målet inför denna tävling med vänstern är att vinna iaf en match å ha tur i en andra, nu då jag vet att vänstern håller.

Arbetar nu även med att få sponsorer till VM i dec. Får se hur de går, å när ja vet mer om jobb för hösten så är det lättare med å veta exakt vad jag behöv få ihop. Jag vet ju en ungefärlig summa nu men inte exakt, men minsta lilla som kommer in är ju bättre än ingenting alls.

Hoppas på att under denna tävling slippa en lika ful bonn-bränna som sist. Ska nog gå i linne denna gång istället för t-shirt om solen skiner på lördag.

Mer uppdatering efter lördag.

Dags att komma igång igen...

Såja, nu har det gått ett himla bra tag sen jag bloggade sist. Har inte haft den minsta motivation på ett tag...


Blir därför på svenska nu ett tag så jag iaf kommer igång igen..

3e juli tävlade jag uppe i storuman och tävlade då +60 kg damer. Jag slutade av typ 12 stycken 9-10 i vänstern å slutade sedan 4 i högern.. Kul tävling, nästa gång går det förhoppningsvist bättre i vänstern... Ska försöka bli lite bättre nu framöver med upppdateringen..

Gammelsara

Träning tränarsyn och utveckling

RSS 2.0