Junior Arm Camp 2008

Idag, om några timmar drar jag iväg med bussen upp till storuman för att åter igen vara på Junior Arm Camp,

Känns himla skoj, längtar som attans te att få träffa alla igen. Är ju flera som jag inte träffat på länge.

Har inte så mycket att skriva om bortsett att jag, tänker, besöka en sjukgymnast i storuman nu under veckan för att boka en tid hos han för min handled. Min gamla handledsskada har dykt upp igen och vill verkligen få det att bli bra nu. Därför vill jag prata med en sjukgymnast och och höra hans åsikt, samtidigt som han får höra min. 

Hoppas det blir bra nu och att den får läkas så inge hinder dyker upp.

Nästa vecka blir det även gymmande då jag och min gym kompis Katrin ska börja träna ihop. Jag längtar även till det med.

Känner av att ryggen krånglar, inge härligt nu inpå lägret, men får se till att inte göra nå småfel nu i veckan och inte över belasta den i onödan. 

Låg dessutom nu på morgon vikt 70.3, ska se sen i slutet av veckan, faktiskt först söndag kväll, vad kvällsvikten är då.

Nu ska jag städa lite mer och packa det absolut sista.

hmm... blir det bra eller?!

30 juli är det Junior Arm Camp som gäller. Då satans är det träning som gäller. 
Jag har sett fram emot Arm Camp sen i fjol, trots att jag varje morgon inombords inte ville upp ur sovsäcken eftersom jag hade sån förbannad träningsvärk i hela kroppen. Men jag visste ju att jag inte var ensam, så det vara ju bara att stiga upp. Sen ville jag ju även fortsätta dagens kommande träningspass så det var svårt att ligga kvar.

Blir så glad när jag tänker på kommande träningspass och vad för mål jag vill lägga upp. Det känns nu som att kommer jag bara igång och tränar är inget mål omöjligt att slå... sen kan det ju bra ta lite längre tid att nå vissa av dem hehe.

Några mål:

- Dunka Irina Makeeva i höger i kanada.
(en riktigt ruggig ryska som jag egentligen bara vill möta då jag aldrig gjort det förut, sen hoppas jag även att jag kommer iväg till Kanada)

- Spöa Heidi Andersson i höger arm. (får jag bara matcha upp henne ordentligt till en början är jag helnöjd, vi är båda höger brytare... och jag kommer närmare. Dessutom kör vi helt olika teknik så jag vet vad jag måste träna på.)

- Hamna över Linda Dahlgren i finalen, även detta höger arm. (möts vi, stoppas jag alltid i finalen, men jag vet exakt hur jag ska göra för att ta henne)

- Försöka Vinna över Sarah Bäckman i vänster arm då både hon och jag är i form. (har vunnit mot hon några gånger men då har hon inte vart i form, vilket känns synd då hon är ruggig vänster brytare. För då har hon vid senare tillfällen sen tagit mig i vänster och jag kanske då till och med haft mer att ge.)

Finns nog fler mål, fler mål ska komma upp då man alltid ska ha mål att träna efter.

som sagt träningen tar fart...

Var nyss på gymmet... första passet är avklarat. jag körde inget hårt passs direkt men kroppen är slut. Jag var mest där för att kika hur det var.

Ett underbart skönt pass jag körde, ska nu bara fundera på hur mycket jag kan köra där nu innan Arm camp 30 juli och hur mycket jag sen ska köra i fortsättningen- regelbundna pass.

Vill ju nämligen vara stark på alla de tävlingarna jag far på i fortsättningen. hehe...

Nu tar träningen fart....

Hoppas jag iaf.

Har nu idag skaffat gymkort, ställde mig även på vågen ikväll.. hehe, ska jag hålla mig kvar under 70 kg så bör jag börja träna, hehe, 75,4 Nu är jag tyngre än på länge hehe, dock med linne, t-shirt och jeans, men ändå.

Ska se till att träna nu några dagar i veckan. Ska dit i morgon och se över stället och börja mjukköra, ingen ide att pressa kroppen nu när motivationen just kommit tebaka.

Men det känns så härligt, nu kan jag styrketräna på så annat sätt och även träna utanför armrbytningen. Eller ja, jag kan köra mycket mer. Är så glad. Dessutom var Therese förbi här i lägenheten, inte träffat henne nåt nästan nu i sommar och över en månad sen vi sågs. Var riktigt skoj att träffa hon igen :D

Nu blir det förmodligen mer att blogga om nu framöver. Hoppas det iaf.

hmm... nja... inte som jag ville

Ja, det var ju det, det gick ju inte helt och hållet som jag ville.... Tyvärr..

Lite domarmiss, tyvärr så fick jag ingen ommatch i finalen då jag faktikst vann första matchen och skulle fått omstart/rematch.

Detta sade de andra till mig efter prisutdelningen... aja... Jag testade nytt grepp och drog ner linda, men men, ska inte klandra domarna, jag gjorde själv misstag då jag dömde. Tyvärr och det berodde på ovana.

Jag Vet innerst inne att jag har Linda, iaf i högern. Jag slutade ju 2a där som vanligt i högern då jag möter henne. Men nästa gång vi möts, då har jag henne redan i kvalet. I vänster kom jag fyra, den förbannade foulen som dubblades haha... överladdad eller var då armbågen lyfts redan i start position??? Denna gång med riktigt bra erfarna domare, så kan inte skuylla på dem, kan bara skylla på mitt adrenalin som var för högt.

Ska se te å fixa gymkort nu i veckan, så jag kommer igång med träningen nu rejält. Måste bli starkare nu, trots att jag har träningsvärk i både händerna och armarna. HÄrlig känsla, njuter mer eller mindre utav det hehe.

Nu Måste jag äta frukost, magen kurrar efter mat.

Åter igen ännu en tävling

Ja, som sagt, i morgon gäller det, tävling igen. Denna gång i Sorsele och Vindelälvsbrytet.

Jag hopps på att formen håller sig nu efter att motivationen kom tillbaka i tisdags. Ja, det blir ju i nästa vecka gymkort skaffas, har inte hunnit det än eftersom jag haft gäster nu i veckan så att dra iväg till gymmet känns inte så lockande.

Men det ska bli grymt kul nu att äntligen komma igång och träna hårt igen. Sen i höst blir det dessutom, hårdträning med Armbrytning igen. Länge sen nu känns det som då jag hårdkörde ett träningspass med Armbrytning. Längtar efter att få tokbryta ett 2h pass.

Får ju se sen i morgon hur det gått, meddelar sedan på söndag hur resultatet blev.

äntligen.....

Motivationen är tillbaks, orken finns, och en ömmande handled...

Fick dessutom idag för första gången bryta mot idolen i final. Självaste Heidi Andersson.

Visst jag har brytit mot hon förr men inte i final, och satans vad jag laddade till. Hehe....

Ja, är för trött för att skriva... har börjat komma igång och tränat nu och ja, får se hur det blir framöver... har vart vaken i ca 26½ timmar nu.... blir skönt att sova i natt...

Kommer blogga mer nu då jag har internet...

Gammelsara

Träning tränarsyn och utveckling

RSS 2.0