Fjärilar i magen och väldigt nära i vikt nu.

Imorgon gäller det, då bär det av ner till Vimmerby och invägning sedan när vi väl kommer fram. Nu ligger jag i vikt på 70.7, iaf morgonvikt idag och så mycket tyngre FÅR jag inte bli, hehe, men nu är det nära, nu känner jag av att det bara är att ge sig fan på att klara vikten. Det blir en tuff resa ner men det är sånt man får acceptera.

Igår, for mina Alaska töser vidare, Nora och Erika har i 6 månader jobbat med slädhundar i Alaska och igår kom de hem te Sverige igen så nu har de farit vidare hem. Det var så himla skojsigt att få träffa dem. Jag kände att jag faktikst hade saknat dem, ganska så mycket under den tin de vart iväg. Är nog länge sen jag fnittrat så mycket sosm jag gjorde då. Synd, men förståerligt, att de inte kommer med på SM i helgen. Det är ju dock inte länge kvar ändå tills jag får träffa dem nästa gång om drygt en månad bär ju flytten till Lycksele av.

Nu blir det att under dagen att se till att hålla kroppen i form och slappna av då kommer ddet sista kilot att gå hypert lätt att bli av med...

en vecka återstår....

Solen skiner och det är underbart väder...
Studenten är nära, endast 5 veckor bort och om 7 dygn så är jag i en bil på väg ner till vimmerby för att för 5e gången under min armbrytar "karriär" ställa upp på SM.

Jag börjar bli lite nervös, 71,5 kg ungefär är vad jag ligger på just nu, nu är det bara att med viljan ta mig ner till just under 70, det kommer att gå skit bra, har mindre att gå ner nu denna vecka än vad jag hade under sista dygnet på VM det är härligt.

Nu är det riktigt nära inför SM och det är så himla härligt att det är nu igen...

Sitter nu och blickar tebaks på de tidigare SM som jag ställt upp på och märker på så vis hur mycket jag utvecklat mig, är kul att tänka på det på så vis... Det är en kick i sig att se det på det viset.

Ne, nu är det bara till att fokusera till 120% på SM och sen göra sitt absoluta max-bästa där hehehehe...

Ännu en inte 100% träning...

Jag hann dock iväg igår till träningen,var riktigt skönt att komma dit och bara få "vila" genom att köra ett hårt armbrytarpass som gick rakt uppåt åt helt fel håll... Haha...

För dem som vill veta hur min träning går för stunden så går det inte alls, jag klarar dock av träningen och är inte helt slut efter 2-3 bryt på en träning. Så det har ju stegvist gått lite uppåt, men inte i rätt fart, jag tror t.o.m. att en snigel skulle ta sig fortare fram än vad min träning för tillfället går uppåt och framåt.

2-3 Maj är för de som inte redan vet det dags för min träning att visa sitt resultat eftersom det då är SM. styrkan börjar fungera något sånär när jag bryter men det är låååångt ifrån bra, och motivationen finns där inte alls, inte ens om jag låtsat.

Det är bara att då väl på plats köra så som jag har tränat och sen se hur resultatet blir.  Något annat går ju inte.

träning vs. pluggande...

Både är minst lika viktigt men det som tyvärr nu måste komma i andra hand är det som jag tycker är det mest roliga, nämligen träningen. 6 veckor kvar till studenten och egentligen enbart 2 veckor kvar till SM.

Idag om två veckor är det invägning, vi bör vara på väg ner den här tiden då. Inte hinner jag träna någon armbrytnign nu innan SM och det är lite frustrerande eftrsom jag vet att jag har vissa saker som måste finslipas innan SM för att jag ska kunna känna att jag har ynka chans på medalj i iaf höger.

Det får nu bli springande och träna med gummiband samt mentalträning nu till SM, med detta så kanske jag kan kunna lyckas något sånär bra då.

Det ska bli så förbannat kul att bara få träffa alla igen och se hur det går för dem.

Endast 16 dagar kvar till SM

Nu är det riktigt kort tid kvar till SM och åtta trogna Armbrytare far ifrån Sthlm, riktigt kul blir det. Dessutom så är vi 5 tjejer och 3 killar det är bara jätteroligt.  

Nu ska jag dessa dagar som är kvar köra lite handled, springa i morrn och sen köra mentalträning, allt så att jag kan ladda upp rejält på tävlingsdagarna.

Dessutom så ska jag se till att även peppa andra, hehe. Jag kommer nog att skrika en hel del under dem två dagarna, iaf om jag känner mig själv rätt.

Nu ska jag ge järnet på att se til att bara göra mitt bästa under SM helgen. Något annat är omöjligt, jag kan inte göra annat än mitt bästa.

Resultatet märker vi i efterhand.

riktigt snart är det SM.....

Träningen gick bra igår även om formen ännu inte finns.

Kan ju träna obehindrat nu, men det går ändå inte helt och hållet. Är ju jobbigt, måste springa mer nu innan SM kasnke är det som jag behöver. Att bara få ur mig allt hehe, kanske även sätta mig i Bastun en stund bara för att koppla av ordentligt.

Vi får se hur det blir, ska springa på onsdag, det blev ju missat i förra veckan... inte så bra jag vet. Men nu ska jag se till att göra riktigt bra på onsdag och det borde gå lättare nu än förra gången.

Äsch, bara ge sig in på att nu är man här igen, dvs ca 2 veckor innan SM, bara se till att klara av det när det väl är dags.

Endast 18 dagar kvar till SM

Och min tävlingsmotivation saknas ännu.

Om vore som det brukar så skulle jag redan nu känna av adrenalinet i kroppen och jag borde börja lägga upp mål på hur jag ska göra för att ta dem som jag anser vara tuffaste motståndare för mig.

Jag känner inget sug efter tävling alls nu och det kommer inte vara kul att fara på ett SM utan att vilja kämpa järnet. Träningarna är det enda som fungerar nu och där kan jag vara fullt motiverad, och få adrenalinkikar, men de fungerar bara på träningarna. Vad gör jag för fel som inte får den där behövande adrenalinkicken vid tävlingsbordet?

Det ska iaf bli kul att få träffa alla härliga armbrytare igen. Nu får man ju se vilka nya talanger som dundrar igenom på junior sidan men även vilka gamla juniorer som nu är seniorer och är riktigt duktiga nya & gamla seniorer.

Jag får väl helt enkelt se till att bara ge järnet och bortse att adrenalinet kanske inte är där på tävlingen. Får väl bara gå in och ha kul med att träffa folk.

Snart ska jag fara och träna, får se hur det kommer att gå.

lördagskväll imorgon väntar träning

Onsdagens springtur  var helt okej, var slut som bara den efteråt men det kändes skönt. Det kändes att jag inte sprungit på ett tag för jag var helt slut efteråt men i benen kändes det att det var efterlängtat, det gick rätt enkelt trots att det var tungt. Jag skulle vilja veta hur mycket jag har förbättrat min kondition sen innan jag började springa. Vet bara att det är mycket.

26 dagar kvar till SM och jag är taggad som bara den och efter torsdagens armbrytarpass känns det riktigt bra, formen börjar komma tillbaka och imorgon blir det nog ett riktigt hårdkörarpass, det är vad jag hoppas på iaf.

Nästa vecka bör träningen flyta på riktigt bra då med hoppas jag och blir det då kanske till och med bättre då så är det bara en fördel. Jag måste nu köra tungt på träningarna lite för tungt för att jag ska bli starkare. Jag känner nu viss motivation vid bordet på träningarna och det är ju bara till min fördel, hoppas sedan te SM att tävlingsmotivationen finns där med då.

-70 känns inte omöjligt nu för min del, är inte långt ifrån nu och nu jävlar är det bara ren jävlar anamma som behövs för att jag ska vara i grym form till SM.

Jag kämpar starkt för att komma på pallen, sedan får vi se hur det väl slutar.

regnigt... varför?

Just idag som jag sak ut och springa så är det regnigt, hehe, de hindrar mig dock inte från att springa men ändå, igår trodde jag allt att det skulle bi lite finare idag....
Fast nu när jag tittar ut så ser det ut som att solen sticker fram, jag hoppas solen stannar där och ej försvinner in i moln...

I morgon är det armbrytning i gen och hårdträning som gäller, känns som att det kommer gå bra då.

Ska nu, bara fixa i ordning lite mer hemma sen ska jag sätta mig på tåget te Helenelund för att sen springa där med Pia, ska bli skojsigt....

nya vinster och ännu mera träning....

I lördgas tävlade jag i Skänninge på Smash Arm och jag kammde hem första platsen i +65 kg senior höger arm och tredjeplatsen i vänster arm samma klass.
Känns skoj, tyvärr hade jag inte den adreanlinkick som jag brukar få vid bordet så det var frustrerande.

Nu är det dessutom bara en månad kvar till SM och nu är det bara extrem rejäl hårdträning som gäller. Jag ska komma i form igen till SM, då ska jag ha den vanliga adrenalinladdningen, untran minsta tvekan. Måste ju veta om jag än håller formen.

Får segbryta nu på träningarna så att åtminstone det fungerar sen blir det sista träningen innan SM att faktikst bryta mycket starter. Så att även dte fungerar riktigt bra.

Jag vet att min klass kommer att vara riktigt tuff och en av de svåraste jag har att bryuta mot i åpr är ju Linda Dahlgren, men henne ska jag ta... Det är iaf målet. Jag har tagit henne en gång i tin, så varför ska jag inte kunna göra det igen?

Härligt med träning på torsdag, då blir det hårt... Hehe, hoppas bara att kroppen orkar det och inte säger ifrån som nästan alla träningarna sedan oktober haha...

Kanske med en löptur i veckan, får se hur det blir. Jag hoppas det blir av...

Gammelsara

Träning tränarsyn och utveckling

RSS 2.0