Tidig morgon...

Jag vet... klockan är halv åtta om några minuter och syrran ligger och sover på över våningen. Jag har redan haft 1,5h sovmorgon än vad jag brukar ha när det är skola så jag är rätt så utvilad ändå. Hon går nog upp om en halvtimma eller så. Jag ville inte väcka henne så jag gick upp istället...

Idag bär det av till, Sorsele efter en liten tur te Lule. Jag är så längtansfull, det ska bli så kul å träffa alla härliga armbrytare igen. Dem, har jag inte träffat sedan i somras ska bli så kul.

Springturen igår blev en härlig promenad efter lite springandes, jag var ännu mör i kroppen kände jag när vi drog ut. Jag trodde att jag skulle vara i bättre form än vad jag faktikst var.

Jag och Karin gjorde igår kväll en himlars god, yoghurtdrink. Alldeles lagom att få i sig på kvällen, sedan efteråt blev det ett antal frukter... Länge sedan jag åt så här mycket frukt senast.

Antar att Karin nu går upp om en kvart 20 minuter eller något sådant, då blir det väl frukost, sedan en skön dusch och sedan bär det av igen.

Då jag har tillgång och tillfälle kan jag uppdatera hur dessa dagar har varit.

Hårdträningen har börjat... iaf snart....

Nu sitter jag här, klädd för att springa.

Gröt te frukost så magen är mätt. Fortfarande så är jag öm i kroppen från i lördags. Det tär på kroppen att slita hårt på en tävling. Det var iaf skönt att jag inte var så satans trött igår. Visst jag hade en slappar dag, det kan jag inte neka, men jag brukar ofta iband knappt hålla mig vaken dan efter en tävling.


Nu väntar iaf en liten sträcka på 7 km, den ska "plågas" igenom nu när jag är här uppe. Det blir lite seg början, men jag och Karin ska springa denna ihop iadg och i morgon sedan far ja i morgon på dan te Sorsele. Min kompis Linda ville jag skulle komma dit och bryta lite med dem.... Hehe, men jag får väl passa på att komma förbi när jag ändå är i trakterna....

Efter Springturen idag så ska vi ta oss en liten tripp in te lule och handla lite, det blir väl lite mat och lite annat behövligt. Det blir härligt att vara ute och springa, -2 garder ute och solen skiner lite halvt. Det snöar inget just nu, men kommer nog att göra lite senare.

Ska bli så skoj att fara å bryta med Sorsele brytarna och få träffa dem igen, sen även dan efter blir det mer träning :D !!!!JAAAA!!! hehe, då blir det storuman och mer träning... Jag ska vara hel slut på fredag då jag far hem igen. Ska bli så härligt att på fredag vara helt satans slut :D 

Så skönt det är att nu var "hemifrån", hehe, är inte så direkt hemma nere i sthlm. Och i morgon blir det en s.k., Hemresa, när jag far bortåt, Storuman-Sorsele trakterna. Ska Iaf bli skoj att får träffa de härliga polarna igen.
Nä, nu snart är det dags för mig och Karin att bege oss ut i spåret. Meddelar väl ikväll eller i morgon hur det går med träningen.

- Detta trodde jag aldrig om dig.....

.... Var vad jag fick höra då jag för andra gången i går gick upp högst på pallen och tog emot Medaljen plus bucklan....
Kan dock säga att jag svarade; - "inte jag heller faktikst".

Som Sagt det är så himla fantastiskt sjukt... JAG KAMMADE HEM GULD HÖGER I OCH VÄNSTER ARM +65 KG PRO...

Jag är så glad... himlars glad och stolt... Det känns så underbart. Nu befinner jag mig uppe i Sunderbyn hos Karin och två veckors hårdträning framför mig.... På onsdag bär det dock av te Storuman en sväng... Blir där te's fredag om nu inte någon promt ber mig stanna över helgen ;-) Är alltid skoj att träffa kompisarna så mig gör det inget om jag stannar någon dag extra.

Idag smärtar dock handen lite och trött i kroppen, håret är skitit och jag känner mig något res-skitig... Hehe,
dags att hoppa in i duschen senare i kväll... Det kommer att vara skönt.

Mer info kommr komma nu i veckan, eller då jag har tid/ork att rapportera;)

Imorogn smäller det.

Jadu, i morogn är det dags att tävla. Första tävlingen sedan november förra året.
Jag, sitter nu här hemma hos armbrytarpolare och är rejält laddad. Formen känns nu som helt underbar och Adrenalinet är högt, lite för högt men det kommer att sänkas till jag står vid bordet.

Jag trodde inte att det skulle känna så här bra inför i morogn. Inte med tanke på att formen vart helt ur balans senste månaderna. Det är underbart, det är denna känsla som jag saknat på träningarna.

I morrn bär det sedan av till  Sunderbyn, (på kvällen) och är framme på söndag vid strax efter halv ett på dagen, sedan på onsdag bär det av te storuman, och är där till fredag. Sedan blir det nog inte så mycket långa resor, under vistelsen där uppe, möjligtvis att jag far en liten trippp te pite och hälsar på en annan armbrytar kompis, en jag inte träffat på ett halv år. Om jag nu får tag på henne.

Hårdträning är vad som står planerat på schemat nu först och främst under min "semester". Hehe, oooja, rejäl "semester"... haha.

Nu hoppas jag att jag får åtminstone 2 timmars sömn i natt. Sedan blir det en god frukost och därefter en härlig biltur till Eskilstuna med ejäl uppladdning hehe, eller något liknande.  

Meddelar mer hur det gått i morrn då jag kommer åt en dator, högst troligt då jag är uppe hos syrran.

Snart dags för tävling......

Och jag är redan nervös.....
Eller har i och för sig redan varit det ett tag. 73.9 kg i kvällsvikt och en låga som sakta men säkert börjar tändas så ska det nog gå bra nästkommande lördag.

Då är det dags att efter 3 månader utan tävlan (senast 10 november-2007), att än en gång få gå upp på scen för att ställa sig vid bordet för att sedan vid genom ett högt vrål förhoppningsvist få ner motståndaren i kudden.

9 dagar kvar och jag känner att det, iaf som det känns nu kunna gå rätt bra. Det är ju 2 år sedan jag senast var på Golden Arm och som sagt 5a blev mitt resultat då. Jag hoppas på högre i år. Men det kommer vara tuffare än tidigare år så får inte ställa för höga krav. Men får jag rätt uppladdning då kommer det nog att gå bättre än så. Och det kommer ju också att vara så trevligt nu när jag får träffa allt roligt folk igen, och säkert börja snacka med några nya med, nästan alltid att det blir någon ny som man börjar snacka med på tävlingar.

Jag ska försöka redan nu under helgen sedan i kommande vecka att ladda upp, mer eller mindre så att jag väl på lördag morgon är taggad som bara den.  Vilket jag hoppas och vill att jag ska vara. Sedan drar jag upp till Sunderby och där blir det hårdträning i två veckor. Då om inte annat är jag i form, efter att jag kommit hem därifrån.
Då önskar jag att jag nästan får akta mig för mig själv vid bordet, för då finns där kraft och vilja i kroppen och armarna mina.

Men det märker jag då hur det blir då.

Vad tycks?... Bra/dåligt???

Igår (7/2) Tog jag mitt initativ till fånga och gjorde 15 armhävningar, (jag vet, jag borde ha gjort fler),innan jag gick och lade mig. Jag tänkte att jag skulle ha gjort fler, men mitt golv var, (hehe dålig ursäkt) väldigt halt och jag var då utan tålamod med så jag är glad att jag åtminstone gjorde några.

Nu gäller det för mig att iaf göra några fler än 15 armhävningar ikväll. Detta ska jag nu i fortsättningen göra varje kväll, och då minst 3dubbla, än igår. Dessutom så har jag börjat med, lite lätt stretching varje kväll, (eller ja det är åtminstione varannan kväll det blir av) och det är jag himla glöad för, det kommer ju hjälpa till att jag inte blir lika stel då jag bryter arm, vilket gör att jag ser till att sänka risken för skador.  Jag ska i fortsättningen försöka öka tiden för stretchingen och göra fler övningar så att mer bli uttänjt.
Armbrytningen är ju som vilken annan sport som helst då det gäller stretching. Det är ju himla viktigt att stretcha, har jag lärt mig nu efter alla skador som spökat under dessa 5 år som jag brytit (eller ja, 11 maj är det 5 år). 

Något annat som jag planerar att göra är att nu se till att kroppen kommer i form så att jag på Golden Arm 23 februari kan prestera mitt bästa och då få till riktigt bra matcher vid bordet. Allt för att få bättre resultat än förut, om inte annat så vill jag ju kunna få till några riktigt snygga bryt.
Jag far ju sedan på kvällen då upp till syrran i Sunderbyn och har jag haft en bra tävlingsdag så kommer ju resan att bli roligare.

Tyvärr så krävs ju en bra prestering en bra uppladdning, nu har jag vart ur form ett bra tag då det gäller träningen men på Golden Arm ska jag se till att jag lyckas ladda upp bra och lyckas jag så kommer jag att vara så himla taggad&fokuserad vid bordet. Och då, då kommer det bli en lyckad dag.

Snart, dvs 20 februari, så flyttar en armbrytarpolare till mig ner från östersund, till sthlm. Himla kul, då kommer det att  bli hårdträning för henne, även för bla mig så klart med. Både hon och jag kommer ju vilja komma på pallen på SM. Det kommer att bli riktigt skoj. 

Jag börjar redan nu bli smått nervös ionför SM. Blir mitt femte SM som jag genomför. Däremot är det mitt första år som senior så, i år kommer jag enbart att tävla i Senior. Förut har jag ju ställt upp i både junior och senior, så det blöir ju inget nytt, däremot nytt att fokusera på då det för första gången är på riktigt allvar.
Jag vet dock inte om min nervositet även beror på att jag är nervös inför Golden och sedan styr tankarna utåt på andra tävlingar.  Troligtvis kan det vara så, men för mig är det bara positivt om jag är nervös inför en tävling. Jag är nervös inför alla sorts tävlingar oavsett storlek.
 
21 juli 2007 var jag på en t'ävling uppe i lilla Sorsele, det var typ 50 anmälda eller något sådant, det var ett tillfälle då jag var riktigt nervös, hehe, det skulle kanske inte ha behövts, men jag behövde det. Jag tror, och hoppas att jag förblir sådan som så gott som alltid är nervös innan en tävling. Det är lite skönt, för då har jag energi att ladda upp med. 

Vi får se hur det kommer bli nu med framtida träning, jag hoppas på bra. För det är ju då man utvecklas.
Självklart så behövs ju även att man lär ut till andra och analyserar hur andra kör för att kunna bli bätte själv, för det är ju oftast då som man ser sina egna "fel" och man ser detaljerna som behöver förbättras. 

början på detta...

Jahaja, nu har jag själv satt upp en blogg. Hade tänkt att det skulle vara möjligt för dem som vill kan läsa här om de är nyfikna på min träning och min uppladdning.

Det är ju då just nu inte så mycket som man kan kalla träning, inte än, men jag ska banne mig lyfta arslet ur vagnen och börja träna ännu hårdare. Stora målet i år är ju SM i Vimmerby 2-4 -Maj.

Jag har ju iof redan innan då tävlingar, så självklart kommer det även att läggas upp här med.
23:e denna månad så kommer jag att tävla på Golden Arm, bästa resultat sedan innan är 5:e plats, och det är två år sedan så jag hoppas att dte blir bättre resultat i år. 

Gammelsara

Träning tränarsyn och utveckling

RSS 2.0